Så får du ett inbjudande och trendigt kök

Köket är en samlingsplats där alla i hushållet möts. Ett bra kök ska vara funktionellt och snyggt. Det ska också bjuda in till gemenskap.

New,Flat,With,Round,Table,,White,Chairs,And,Open,KitchenEtt kök är inte bara till för matlagning. Det är också en plats där du samlas med din familj och vänner. Det är ett rum där god mat kombineras med mysiga stunder. Att ha ett trevligt och socialt matbord är av största vikt, runda matbord är trendigt och gör att ingen runt bordet hamnar utanför. Runda matbord är också estetiskt vackra. Det finns väldigt många olika runda matbord att välja mellan. Kombinera matbordet med snygga stolar. Det är viktigt att det är bekvämt och skönt att sitta på stolarna.

“Ett levande material som trä i köket mjukar upp och ger ett värmande intryck.” Läs mer här

Inredningsdetaljerna är viktiga

Genom att kombinera funktionalitet och stil kommer du få ett tilltalande kök. Tänk på att arbetsytorna ska vara enkla att jobba på och torka av. Om du vill ha ett kök som ger ett varmt intryck är ett tips att satsa på trädetaljer. Trä är väldigt trendigt just nu och att addera skärbrädor och andra inredningsdetaljer i olika träslag är perfekt. Trädetaljerna kan du matcha med gröna växter som exempelvis kryddor. Jordnära färger är också något som är trendigt. Det är inredningsdetaljerna som tillsammans med möblerna kommer att skapa den rätta stämningen i köket. Det är viktigt att tänka på att alla delar smälter in i kökets stil och att allt tillsammans skapar en bra helhet.