BOSTADSFORUM 2018

Välkommen till en kraftsamling för att utveckla fler och bättre bostäder

PROGRAM – PDF

FLER ÄN 60 TALARE MEDVERKAR!
Under två dagar samlas årligen branschens alla aktörer och presenterar det senaste inom området bostäder, projekt och boendefrågor. Vi belyser, analyserar och presenterar de senaste trenderna och marknadsinformationen från Bostadssverige. Samtidigt håller vi även en mässa där branschens aktörer kan visa upp sina projekt, företag, tjänster och produkter.

På Bostadsforum presenteras många konkreta exempel på nya bostäder. Vi vill visa vägen mot hur vi kan minska den bostadsbrist som nu råder i många av Sveriges kommuner och som tyvärr stadigt ökar.

Konferensen fokuserar på projektutveckling, affärsförädling och marknadsfrågor.
Bostadsforums fokus är lösningsorienterat med ambitionen att visa på nya ideér och konkreta lösningar. Frågor som tas upp är bostadsproduktion, planering, marknadsanalys, hyror, industriellt byggande, finansiering, produktionskostnader, renovering och nya bostadslösningar.

PROGRAMMET FÖR 2018

Bostadsforum 2018 genomförs på
Clarion Hotell Stockholm, Ringvägen 98

Tider
Registrering sker den 22 mars från kl 08.00 på Clarion Hotell. Den gemensamma inledningen 22 mars börjar kl. 09.00 och slutar 16.45 Den 23 mars börjar de olika temapassen kl. 09.00 och slutar 16.30

Deltagaravgift
Deltagaravgift för båda dagarna är 6 995 kr per person exkl. moms
Deltagaravgift för en av dagarna är 4 995 kr per person exkl. moms

RABATT!
Boka 4 personer från samma företag, men betala för 3!

Avgiften inkluderar
Avgiften inkluderar morgonkaffe, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe samt avslutande mingel med dryck och tilltugg. Dokumentation kommer även att finnas för nedladdning från denna sida efter konferensen är genomförd.

Gemensam middag
Deltagarna kan anmäla sig till en gemensam middag på kvällen den 22 mars.
Kostnad för middagen är 795 kr per person. Bokas vid anmälan till konferensen. Begränsat antal platser.

Övrigt
Konferensen arrangeras under två dagar. Observera att seminarier och fördjupningar dag två har ett begränsat antal platser. Du har öppet köp vid bokning fram till den 22 februari, sedan är alla bokningar bindande. Deltagarbiljetten är personlig men kan överlåtas till en annan person inom samma företag vid förhinder. Det är inte tillåtet att byta deltagare mellan de olika konferensdagarna. Deltagarbiljetten, i form av en namnbricka, hämtas ut på plats under Bostadsforum och ska bäras väl synlig under konferensdagarna.
Avgiften faktureras ca en månad innan konferensen, 30 dagar netto.

Vi reserverar oss för eventuellt mindre programändringar.

Varmt välkommen!


Kontakt:
Niclas Svensson
Projektledare 072-532 14 21

Kurt Elstad
Projektledare 0707-671809

mail: info(@)bostadsforum (punkt)nu