På tisdag den 13 februari startar försäljningen av de lägenheter BoKlok bygger på Getberget. Säljstarten kommer att ske på Scandic Skellefteå. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 17-19.00. Vid dagens slut dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först, som nummer två, nummer tre osv. Beräknad inflyttning är våren 2019.

På populära Getberget planerar BoKlok att bygga 36 lägenheter. Lägenheterna kommer att ha ett, två, tre och fyra rum med en yta på 31, 55, 72, 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och den totala boendekostnaden inklusive avgift till bostadsrättsföreningen och ränta blir 4281 kronor per månad för en tvårumslägenhet.

Vår filosofi är att alla ska ha råd att bo bra och vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda nybyggda bostäder av bra kvalitet till ett bra pris. Genom vår turordningslista får även alla möjlighet att välja boende utan att behöva armbåga sig fram i en budgivning, vilket känns fint, säger Elin Bergström Fjellberg projektutvecklare på BoKlok.

Området ligger cirka 1,5 kilometer öster om Skellefteå centrum. Det är ett fint kuperat område med Getberget i norr och Mullberget i söder. I närheten ligger Norrvalla idrottsanläggning med allt från minigolf till friidrott. Badhus och ishallar ligger inom gångavstånd.

Källa: BoKlok Pressmeddelande

Vill du veta mer om Bokloks projekt är du välkommen till Bostadsforum 2018 där BoKlok är Partner och Utställare.
Boklok medverkar även i konferensprogrammet den 23 mars.

13.30  Se människor och deras behov – social hållbarhet i praktiken
Att erbjuda människor en rättvis chans till ett eget hem är en given startpunkt för social hållbarhet. Prisvärda bostäder gör skillnad och möjliggör för människor att bo kvar i sitt område istället för att flytta när man söker något nytt. Hur kan befintliga områden förändras och hur ter sig teorin i praktiken när det kommer till social hållbarhet? 
Bengt Fardelius, Chef Affär, BoKlok