Dags att boka plats till Bostadsforum 2018!

Deltagaravgift
Deltagaravgift för båda dagarna är 6 995 kr per person exkl. moms
Deltagaravgift för en av dagarna är 4 995 kr per person exkl. moms

Bokatidigt-rabatt!
Anmäl dig senast den 30 januari och få 15% i rabatt
Anmäl dig senast den 28 februari och få
10% i rabatt

Grupprabatt!
Boka 4 personer från samma företag men betala endast för 3


Anmälan/Registrering
Genom att anmäla dig till Bostadsforum godkänner du anmälningsvillkoren som står här nedanför. Bokade deltagare och utställare är medveten om att en deltagarförteckning med företagsuppgifter och kontaktinformation delges deltagare på konferensen.

Plats för konferensen den 22-23 mars 2018
Clarion Hotell Stockholm, Ringvägen 98 Stockholm

Tider - Registrering 
Registrering sker den 22 mars från kl 08.00-08.30 på Clarion Hotell. Den gemensamma inledningen 22 mars börjar kl. 09.00 och slutar 17.00. Den 23 mars börjar de 3 olika temapassen kl. 09.00 och slutar 16.30

Avgiften inkluderar
Morgonkaffe, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe samt avslutande mingel med dryck och tilltugg. Dokumentation kommer även att finnas för nedladdning från denna sida efter konferensen är genomförd.

Gemensam middag
Deltagarna kan anmäla sig till en gemensam middag på kvällen den 22 mars 19.00-22.00
Middag hålls på Clarion Hotell. Kostnad för *middagen är 795 kr per person. Bokas vid anmälan till konferensen. Obs Det är begränsat antal platser till middagen och vid fulltecknat ges plats enligt bokningsdatum.  *(3-rätters med dryck)

Övrigt
Konferensen arrangeras under två dagar. Vi har öppet köp fram till den 22 februari sedan är anmälan bindande. Deltagarbiljetten är personlig. Dock kan biljetten överlåtas till en annan person inom samma företag vid förhinder. Det är inte tillåtet att byta deltagare mellan de olika konferensdagarna. Deltagarbiljetten, i form av en namnbricka, hämtas ut på plats under Bostadsforum och ska bäras väl synlig under konferensdagarna.
Avgiften faktureras ca en månad innan konferensen, 30 dagar netto.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar.